FAQ​

HVAD ER ADRESSESERVICE?

Adresseservice er en service, hvor dit firma betaler for en ekstern adresse. Servicen benyttes ofte af firmaer, som ikke har et kontor og som ikke har mulighed for at have deres firma adresse på deres private adresse, eller udenlandske virksomheder med en filial i et af de lande, vi yder servicen i.

Nogle steder kaldes bruger man også at kalde det for en firmaadresse eller virtuel adresse. Pointen er at du kan have din virksomhedsadresse hos os, og vi sørger så for at håndterer din post.  

Posten sendes til en af vores adresser (valgt af dig), hvorfra vi håndterer posten. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Videresendelse af post; Vi pakker dine breve i en kuvert og fremsender din post til en adresse valgt af dig. 
  • Scanning af post; Vi scanner dine breve og sender dem via email, som indeholder et dropbox link, hvor du kan tilgå din post. 
  • Afhentning af post; Vi lægger din post i en af vores postbokse, hvor du kan afhente 24/7. Du får besked via mail med en kode og kan herefter afhente din post indenfor 48 timer. 

Du kan eventuelt se mere om vores priser her: Priser på Adresseservice
Du kan bestille adresseservice her: Bestil

HVAD SKAL I BRUGE FOR AT KUNNE STARTE SERVICEN OP?

Ønsker du at benytte vores adresseservice, skal du blot tilmelde dig her.

I henhold til hvidvaskningsloven skal vi bruge en kopi af kørekort/pas, samt en kopi af sundhedskort, som bevis for adresse for samtlige ejere af firmaet. Hvis firmaet er et datterselskab, skal vi også bruge dette for ejerne af hovedselskabet. Når vi har modtaget de nødvendige dokumenter, sender vi en faktura, der dækker den ønskede periode. Når fakturaen er betalt modtager du en info mail med de nødvendige adresse informationer til benyttelse af vores adresse.

*Vær OBS på at du selv skal sørge for at ændre adressen

KAN JEG BRUGE JERES ADRESSE TIL AT STARTE MIT FIRMA OP MED?

Ja, det kan du godt. Brug vores tilmeldingsformular her og noter under CVR nummer, at firmaet er under oprettelse, så kan du bruge adressen, når vi har fået de nødvendige informationer og dokumenter, samt betaling fra dig.

KAN JEG BENYTTE ADRESSEN PÅ MIN HJEMMESIDE?

Ja, såfremt din hjemmeside er det firmanavn, du har angivet og betaler for hos os. Du kan benytte adressen i alle sammenhæng under det firmanavn, som du er oprettet med hos os.

SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA I FORBINDELSE MED ADRESSESERVICE

Når vi modtager dine personlige informationer, bliver de printet ud, og sat i en mappe. Denne mappe er opbevaret i et låst rum og bliver ikke udleveret til nogen*. På denne måde sikre vi at dine data er beskyttet og utilgængelige. Stopper du som kunde, så destruerer vi dine data, så de ikke er eksisterende.

*Udleveres kun til offentlig myndighed med dommerkendelse.

JEG HAR 3 FIRMANAVNE, SOM JEG ØNSKER ADRESSESERVICE FOR – KAN JEG FÅ RABAT?

Ja, du betaler fuld pris for hovedfirmaet, som du har valgt at oprette og 99 DKK pr. ekstra tilføjet binavn. 

JEG HAR FLERE FIRMANAVNE, MEN MODTAGER ALDRIG POST PÅ DEM – ER DET SÅ GRATIS FOR DEM?

Desværre ikke, men jf. ovenstående (punkt 1.6) betaler du kun fuld pris for hovedfirmaet og 99 DKK pr. ekstra tilføjet firmanavn. 

JEG HAR FLERE FIRMANAVNE REGISTRERET PÅ MIT CVR NUMMER – SKAL JEG BETALE FOR DEM ALLE?

Ja, der skal betales for ALLE navne, der er registreret, som binavne på dit CVR eller som du har på vores adresse. 

JEG SKAL HAVE TILFØJET YDERLIGERE BINAVNE PÅ MIT CVR – SKAL I KONTAKTES?

Ja, det er under INGEN omstændigheder lovligt, at oprette nye firmanavne på vores adresse, som vi IKKE er orienteret om, ligeledes må de først registreres, når vi har fået besked, og den fremsendte faktura er betalt.

NAVNESKIFT

Hvis dit firma skal skifte navn, så SKAL vi informeres. Det er gratis første gang, men efterfølgende gange opkræves der 150 DKK i gebyr. Hvis du i en periode stadig ønsker at modtage post fra det gamle firmanavn, så skal der betales for et binavn, da posten til det gamle firmanavn ellers vil blive returneret.

ER DER BINDING PÅ SERVICEN? 

Der er ingen binding når du tilmelder dig adresseservice hos os. Ønsker du at opsige servicen skal dette ske senest 10 dage før næste faktura udstedes. Sker opsigelsen efter fakturaen er tilsendt, er du forpligtet til at betale denne, og din opsigelse vil træde i kraft efter endt periode.

MANGLENDE BETALING

I samme øjeblik en faktura er over forfald, stopper vi med at håndtere din post. Vi genoptager først servicen, når der ikke er flere udestående fakturaer – Bemærk at vi fortsat modtager din post, indtil vi har sendt anden rykker. Derefter vil alt post, der er modtaget, blive sendt retur til afsenderne. Manglende betaling kan dog ALDRIG sidestilles med en opsigelse, vi SKAL have en skriftlig opsigelse pr. post/mail, og det er dit ansvar at sikre, den er kommet frem til os. Alle faktura fremsendt inden modtagelse af opsigelsen SKAL betales.

Bliver udestående fakturaer ikke betalt efter tilsendte påmindelse, samt rykkere videregiver vi sagen til inkasso. 

OPSIGELSE

Der er ingen binding hos os, men vi SKAL have din opsigelse senest 10 dage før næste faktura fremsendes. Såfremt der er fremsendt en ny faktura, uden at vi har modtaget din opsigelse, så er servicen først opsagt ved udgangen af den nye faktura. Manglende betaling kan ALDRIG betragtes som en opsigelse. Der refunderes ikke beløb for en forudbetalt periode. En opsigelse vil alene vedrøre en kommende periode.

*Efter godkendt opsigelse er det dit ansvar at skifte adressen på virk.dk m.m. 

RYKKERE VED MANGLENDE BETALING

Det er vigtigt at betale vores faktura til tiden. Går faktura over forfald bliver der tilskrevet rykkere og gebyrer som IKKE kan annulleres. Vi stopper desuden med at håndtere din post. 

  • Første rykker sendes 3 dage efter forfald uden yderligere omkostninger, men servicen er stoppet ved forfaldsdato.
  • Anden rykker sendes 5 dage efter første rykker, der tilskrives 100 kroner i rykkergebyr og 310 kroner i kompensationsgebyr.
  • Tredje rykker sendes 5 dage efter anden rykker, der tilskrives yderligere 100 kroner i rykkergebyr.
  • Sagen overdrages til inkasso med tilhørende yderligere omkostninger 10 dage efter tredje rykker.
  • *Servicen suspenderes efter anden rykker, posten returneres og vores adresse må IKKE benyttes indtil fakturaen er betalt.
  • **Servicen lukkes permanent efter tredje rykker, og selv efter betaling af fakturaen vil den ikke blive genåbnet. Såfremt vi accepterer det, kan servicen genåbnes mod et gebyr på 500 DKK.

KAN JEG MODTAGE PAKKER HOS JER?

Vi modtager kun pakker der kan gå i en almindelig postkasse. Du skal dog være opmærksom på, at der som udgangspunkt ikke bliver kvitteret for pakker. Det skal derfor stå på pakken, at pakkebuddet må aflevere pakken i vores pakkeboks. Hvis du har behov for at modtage pakker, der er større end at de kan gå i en almindelig postkasse, så skal du kontakte os.

HVORDAN HÅNDTERER I MIN POST?

Den post vi modtager til dit firma, vil blive håndteret ud fra dine ønsker og vores muligheder. Vi håndterer posten 1 gang om ugen. Du kan vælge mellem at hente din post, at få den videresendt eller at få posten scannet ind og sendt til din e-mail.

AFHENTNING AF POST

Vi sender dig en mail når vi har modtaget post til dig med en dertil hørende kode til vores postboks, som er åbent 24/7. Du har 48 timer til at afhente din post. Afhentning af post koster 10 DKK pr. gang du henter.

VIDERESENDELSE AF POST

Vi sender posten videre til den valgte og angivne adresse på håndteringsdagen. Vi opkræver 20 DKK pr. forsendelse i håndteringsgebyr + porto. Vi sender, som standard posten med DAO med Track&Trace, hvor portoen udgør 40 DKK – hvis du ønsker quickpost, så skal du informere os om dette.

SCANNING AF POST

Vi scanner posten på håndteringsdagen og sender den til dig pr. mail, så du har den med det samme. Mailen vil indeholde et dropbox link, hvor du finder din post. Hvis du skulle modtage post, der skal videresendes, fx kort eller pakker, så vil vi videresende posten til dig, jf. ovenstående.