Handelsbetingelser hos Cupalbizz APS

Generelle oplysninger

Priser

Hos Cupalbizz APS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Perioden for servicen regnes fra første faktura dato. 

*Der er ingen binding når du tilmelder dig adresseservice. Ønsker du at opsige servicen skal dette ske senest 10 dage før næste faktura udstedes. Sker opsigelsen efter fakturaen er tilsendt, er du forpligtet til at betale denne, og din opsigelse vil træde i kraft efter endt periode.

Betaling

Cupalbizz APS udsteder faktura med mulighed for bankoverførsel eller betaling via betalingslink til Stripe. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og ekskl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Manglende betaling

I samme øjeblik en faktura er over forfald, stopper vi med at håndtere din post. Vi genoptager først servicen, når der ikke er flere udestående fakturaer – Bemærk at vi fortsat modtager din post, indtil vi har sendt anden rykker. Derefter vil alt post, der er modtaget, blive sendt retur til afsenderne. Manglende betaling kan dog ALDRIG sidestilles med en opsigelse, vi SKAL have en skriftlig opsigelse pr. post/mail, og det er dit ansvar at sikre, den er kommet frem til os. Alle faktura fremsendt inden modtagelse af opsigelsen SKAL betales.

Bliver udestående fakturaer ikke betalt efter tilsendte påmindelse, samt rykkere videregiver vi sagen til inkasso. Derudover vil vi melde dig til erhvervsstyrelsen for ulovlig brug af adressen. Dette kan medføre tvangsopløsning.

Det er vigtigt at betale vores faktura til tiden. Går faktura over forfald bliver der tilskrevet rykkere og gebyrer som IKKE kan annulleres. Vi stopper desuden med at håndtere din post. 

Første rykker sendes 3 dage efter forfald uden yderligere omkostninger, men servicen er stoppet ved forfaldsdato.

Anden rykker sendes 5 dage efter første rykker, der tilskrives 100 kroner i rykkergebyr og 310 kroner i kompensationsgebyr.

Tredje rykker sendes 5 dage efter anden rykker, der tilskrives yderligere 100 kroner i rykkergebyr.

Sagen overdrages til inkasso med tilhørende yderligere omkostninger 10 dage efter tredje rykker.

*Servicen suspenderes efter anden rykker, posten returneres og vores adresse må IKKE benyttes indtil fakturaen er betalt.

**Servicen lukkes permanent efter tredje rykker, og selv efter betaling af fakturaen vil den ikke blive genåbnet. Såfremt vi accepterer det, kan servicen genåbnes mod et gebyr på 500 DKK.

Opsigelse

Der er ingen binding hos os, men vi SKAL have din opsigelse senest 10 dage før næste faktura fremsendes. Såfremt der er fremsendt en ny faktura, uden at vi har modtaget din opsigelse, så er servicen først opsagt ved udgangen af den nye faktura. Manglende betaling kan ALDRIG betragtes som en opsigelse. Der refunderes ikke beløb for en forudbetalt periode. En opsigelse vil alene vedrøre en kommende periode.

*Efter godkendt opsigelse er det dit ansvar at skifte adressen på virk.dk m.m. 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn + firmanavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kopi af pas/kørekort
  • Kopi af sundhedskort

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere servicen til dig, og for at kunne behandle din post. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Cupalbizz APS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Læs mere her

Derudover henviser vi til yderligere betingelser i vores FAQ. Læs mere her 

Cupalbizz APS

CVR nr.: 37382957

Telefon: +4570230924

Email: info@thomasc241.sg-host.com